Veľké finále prvej série Nového života: Lucia konečne vyzná city Paľovi!

Mimoriadne obľúbený seriál Nový život sa blíži do finále so svojou prvou sériou. Nebude však chýbať množstvo skvelých momentov a prekvapivých situácií, na aké sme boli počas uplynulých 39 častí zvyknutí. Máte sa rozhodne na čo tešiť.

Seriál Nový život vchádza práve dnes večer so svojou 40. časťou do finále prvej série. Ako sme boli doteraz zvyknutí, aj táto epizóda bude plná nečakaných zvratov a vtipných momentov, aké sa môžu pritrafiť komukoľvek z nás. Paľo tentokrát opäť skončí v rukách polície. Môže za to nedávny incident, v ktorom dal Markovi poriadnu nakladačku ako odplatu za to, že Lucii zatajil svoju ženu a deti.

Marko to však nenechal len tak a na Paľa následne podal trestné oznámenie. Policajti si poňho prišli priamo domov a odviedli ho na policajnú stanicu.

Lucia sa rozplakala pri pomyslení na Paľa v base Lucia sa rozplakala pri pomyslení na Paľa v base Zdroj: TV JOJ

​Keď si Lucia uvedomila, že Paľo je v podmienke kvôli bráneniu jej cti a s najväčšou pravdepodobnosťou pri nej nebude ani počas pôrodu, rozplakala sa. "Zase som zostala sama. Chcela som, aby videl, ako mi rastie bruško. On tu bol stále, keď sa mi diali všetky tie zlé veci. Bol tu vždy, keď som ho potrebovala. Nech je, aký chce, ja ho mám veľmi rada," prezradila Lucia Evaldovi. Ten sa napokon rozhodol, že sa jej pokúsi pomôcť. Ako to celé dopadne? Uvidíte už dnes večer v poslednej časti Nového života prvej série. 

Sledujte finále prvej série Nového života dnes o 20:35 na JOJke!