Pravá tvár bitkárky Vanesy z Nového života: V súkromí by ste ju ani nespoznali!

Do seriálu Nový život pribudla v posledných častiach aj postava bitkárky a agresorky Vanesy. Ako zvládla túto postavu mladá herečka Laura Kronauerová, ktorá si ju zahrala?

Prvá séria úspešného seriálu Nový život v stredu večer vošla do finále spolu so 40. časťou, ktorá bola opäť plná emotívnych i vtipných okamihov. V posledných epizódach sa v seriáli objavila aj výrazná postava Tomášovej spolužiačky Vanesy, ktorá sa vrátila do ich triedy po čase z polepšovne. Tam sa rozhodne neocitla náhodou a už vôbec nie po prvýkrát.

Za všetko môže jej mimoriadne agresívna povaha a bezohľadné správanie nielen voči spolužiakom, ale aj všetkým učiteľom. Vanesa má navyše túto agresivity v génoch, keďže ani jej rodina nie je práve najsvätejšia. Šancu zahrať si túto zaujímavú postavu agresorky Vanesy dostala mladá herečka Laura Kronauerová, ktorá aktuálne študuje v druhom ročníku na Štátnom konzervatóriu v Bratislave hudobno-dramatický odbor.

​Do seriálu sa dostala podobne ako ďalší mladí herci cez kasting, ktorý prebehol v januári. Ak by ste si mysleli, že Laura hrala samu seba, mýlite sa. "Keď som dostala prvýkrát texty k tejto postave, po prečítaní som mala úprimne strach. Vanesa je úplný opak mňa. Nikdy by som si nedovolila byť tak drzá k pedagógom, nie to ešte niekomu ublížiť. Ale na druhu stranu hrať ju je veľká zábava a taktiež skúsenosť, mám možnosť spoznávať jej samotné myslenie a zisťovať, prečo sa správa tak neohrabane," prezradila nám mladá talentovaná herečka, ktorú by ste v súkromí na základe jej seriálovej postavy Vanesy zrejme nespoznali. Pozrite si v galérii, ako vyzerá Vanesa v civile. 

https://www.instagram.com/p/B-zB6ldJwPJ/

Všetky časti prvej série Nového života nájdete vo videoportáli!