Hotová rodinná idylka: Takto trávi karanténu Helena Krajčiová!

Charizmatická ryšavka Helena Krajčiová trávi uplynulé týždne neplánovane s krásnou rodinkou na odľahlom mieste, kde ich absolútne nikto a nič neruší.

Diváci JOJky Helenu Krajčiovú poznajú aj ako futbalistku Luciu zo seriálu Nový život, ktorého prvá séria pred pár dňami skončila so svojou 40. epizódou. No aj ona má teraz podobne ako väčšina jej kolegov dlhšiu pauzu. Herečka sa vráti na pľac druhej série spolu s ďalšími kolegami až vtedy, keď to umožní bezpečnostná situácia v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Dovtedy sa snaží každú voľnú chvíľku venovať svojej rodine. Pred šiestimi rokmi sa stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla svoju rozkošnú dcérku Aniku. Krásnemu dievčatku pribudol pred vyše rokom a pol súrodenec Kryštof a obidve ratolesti robia charizmatickej ryšavke obrovskú radosť.

Na sociálnu sieť často pridáva krásne rodinné fotografie a teraz jej fanúšikovia môžu navyše vidieť aj to, ako trávia tieto týždne mimo civilizácie v krásnej prírode. Helena je totiž spolu s celou rodinkou pri dedinke Podbranč na Kopaniciach, kde majú jej rodičia domček. Najskôr sa tam vybrali len na pár dní, aby si mohla herečka oddýchnuť, no keď sa začali sprísňovať opatrenia a navyše sa zavreli školy, rozhodla sa, že si pobyt v prírode napokon predĺžia. Vďaka tomu tak môžu ostatné týždne tráviť v maximálnej pohode a načerpať nové sily ešte viac než pôvodne plánovali.

https://www.instagram.com/p/B-VEvJOHywa/

Všetky časti prvej série Nového života nájdete vo videoportáli!