Ďalšie tehotenstvo v slovenskom šoubiznise: Mladučká Barbora Ďurovčíková čaká bábätko!

Priletí k nim bocian! Manželia Ďurovčíkovci sú necelý rok po svadbe v radostnom očakávaní. Sladké tajomstvo sa im podarilo utajiť aj vďaka aktuálnej koronakríze, keďže tak ako všetci, aj oni sa zdržiavajú najmä doma.

Známy choreograf Ján Ďurovčík je jedným z najšťastnejších mužov na svete. Takmer pred rokom, koncom júna, sa zosobášil so svojou mladučkou partnerkou a kolegyňou z brandže – s úspešnou muzikálovou herečkou Barborou Hlinkovou. Tú poznajú naši diváci aj z jojkárskych seriálov ako Jenny či Nový život. Ich šťastie je však o to väčšie, že ani nie rok po svadbe sa im pošťastilo a čakajú svoje prvé bábätko. Choreograf sa tak stane otcom ešte pár mesiacov pred päťdesiatkou. Áno, sme v očakávaní. Korona nám dala jediný dar, že sa nám krásne žilo doma a na záhrade a užívali sme si toto pekné obdobie len my dvaja. V opačnom prípade by Barbora chýbala na predstaveniach a, samozrejme, by to bolo oveľa skôr vonku,“ potvrdil Ďurovčík pre Nový čas.

Jeho o 25 rokov mladšia manželka prežíva tehotenstvo vynikajúco a aktuálne by mala byť už v 5. mesiaci. Cítim sa fajn, chvalabohu. Tešíme sa, ale sme takí opatrní. Nechceme to veľmi s verejnosťou riešiť a prebrať. Sme opatrní. Možno potom, keď všetko pôjde, ako má, tak sa možno aj viac vyjadríme,“ povedala Barbora tajomne. Či čakajú chlapčeka alebo dievčatko neprezradila, no nech bude pohlavie bábätka akékoľvek, rodičia budú najšťastnejšími ľuďmi pod slnkom.