Čierny deň v dome speváčky Mamby: Hniezdočko lásky vykradol zlodej!

Speváčka Mamba Dasha Šarközyová spolu s partnerom Tonym Poruchom si už nejaký ten piatok stavajú svoje hniezdočko lásky. Ich radosť z vysnívaného domu ale náhle prekazil zlodej, ktorý im ho vykradol. Neuveríte, čo si so sebou vzal.

Mamba sa na sociálnej sieti už dávnejšie pochválila, že spolu so svojím priateľom Tonym si stavajú spoločný domček. V ňom plánujú zaľúbenci žiť a vychovávať ich spoločného synčeka Manola. Niekto im to ale zjavne nedopraje.

​Cez víkend sa dvojica vybrala skontrolovať, ako stavba ich hniezdočka lásky pokračuje. Namiesto radosti však zažili nemilé prekvapenie. Už pri príchode zbadali vylomené dvere, čo neveštilo nič dobré. V dome mala dvojica len základné technické veci potrebné na fungovanie stavby. Aj tak však zlodejovi padlo niečo do oka, čo stihol ukradnúť. "Ďakujeme tomu, kto si prišiel zobrať náš bojler. Snáď poslúži," napísala ironicky na sociálnu sieť Mamba.

"Sranda je, že sme vedľa seba tri rovnaké, neobývané domy - ale vykradli len nás. Už mám pocit, že nikdy náš dom nedokončíme. Stále nás prekvapí niečo nové, čo sa pokazí, zmizne alebo je zle urobené a treba urobiť znova. Ja viem, že mať dom je ťažký oriešok, ale že to bude až takýto nekončiaci príbeh, to som si naozaj nemyslela," zdôverila sa speváčka na sociálnej sieti. Pridala aj fotografiu vylomených dverí.

Speváčka ale stále verí, že napriek problémom sa raz do ich vysnívaného domu rodinka presťahuje. "Snažíme sa aj napriek tomu zostať pozitívni a vydržať... Stále si opakujeme, aké to bude krásne, keď už to bude hotové a to je jediné, čo nás drží pri zdravom rozume. Tak snáď niekedy," dodala Mamba. Veríme, že dvojica už prekonala aj poslednú prekážku a čakajú ich už len radosti v spoločnom hniezdočku lásky.

Tagy: dom Mamba zlodej