Dojímavý návrat hercov z Nového života na nakrúcanie: Prvé emócie po trojmesačnej pauze!

Pandémia koronavírusu zastavila aj nakrúcanie seriálu Nový život. Pre prísne opatrenia sme museli výrobu druhej série pozastaviť. Vďaka dobrej pandemickej situácii sa štáb aj herci konečne vrátia na pľac. Tomu predchádzalo testovanie na COVID-19, ktoré museli všetci povinne absolvovať.

Rodinný seriál Nový život si získal množstvo fanúšikov a týždeň čo týždeň si vo svojich obývačkách k osudom troch hlavných hrdinov, Paľa, Lucie a Dušana, sadali státisíce divákov. Pre veľký záujem o pokračovanie životných príbehov bývalých športovcov sme pre vás pripravili druhú sériu, no jej nakrúcanie prekazila pandémia. Keďže sa však situácia zlepšila, herci a štáb sa konečne môžu vrátiť na pľac. Už v týchto dňoch obnovujeme výrobu ďalších epizód, no treba povedať, že bude prebiehať za prísnych bezpečnostných opatrení.

Každý, kto príde na pľac, musí povinne absolvovať test na COVID-19. Testovanie sa realizovalo v piatok a v sobotu pred budovou ateliéru, v ktorom sa Nový život nakrúca. Herci tam prišli prvý raz po troch mesiacov a treba povedať, že tento návrat bol veľmi emotívny. Hoci mali všetci nasadené rúška a snažili sa dodržiavať rozostupy, emócie boli všadeprítomné. Všetci sa na diaľku zdravili, priestorom sa šíril smiech a aj napriek ochrane tváre bolo cítiť, že na tvárach hercov sú široké úsmevy.