Lea z Nového života vyráža dych spoločnou fotkou so sestrou: Rozoznáte, ktorá je ktorá?

Sympatická herečka Simona Kollárová si v úspešnom seriáli Nový život zahrala rebelku Leu, ktorá patrila k najobľúbenejším postavám prvej série. Vedeli ste však, že predstaviteľka tejto extravagantnej tínedžerky má sestru, s ktorou sa podobajú ako vajce vajcu?

Jednou z najvýraznejších a najobľúbenejších postáv zo seriálu Nový život je 16- ročná rebelka Lea. Dcéra Paľa Cviklu zdedila po svojom otcovi „problémové gény“ a tak niet divu, že sa vždy do niečoho namočila a ani nevedela ako. Extravagantnú tínedžerku stvárňuje krásna Simona Kollárová, ktorá je v herectve varená-pečená.

Kým Lea je v seriáli svojrázna správaním, ale ešte viac imidžom, éterická blondínka je v súkromí verná minimalizmu. Príliš sa nelíči a aj jej outfity skôr razia heslo, že v jednoduchosti je krása. Pre mnohých fanúšikov sú preto jej súkromné fotky miernym šokom a viacerí tvrdia, že by ju ani nespoznali. Prekvapením je pre jej priaznivcov určite aj informácia, že Simona má sestru Mariettu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa dievčatá na seba nepodobali ako vajce vajcu. Na niektorých fotkách je dokonca ťažké rozoznať, ktorá je ktorá. Ak by sa v budúcnosti aj Marrieta vrhla na herectvo, mohli by to využiť a v práci by sa bez problémov alternovali. Čo poviete?