Thomas Kamenár sa pochválil fotkou zo svadby: S manželkou vyzerali ako z rozprávky!

Sympatický herec a moderátor z Rakúska stvárňuje v seriáli Nový život svojrázneho Evalda. Kým na televíznych obrazovkách mu rodina príliš nevoňala, v súkromí je to presne naopak.

Herec a moderátor Thomas Kamenár je divákom JOJky veľmi dobre známy už niekoľko rokov. V minulosti si ho mnohé diváčky obľúbili v súťaži Páli vám to či ako kuchára a znalca jedla v šou Fajnšmeker. Na istý čas sa zo slovenským obrazoviek stiahol a žil svoj súkromný i profesionálny život v susednom Rakúsku. Tento rok sa však opäť vrátil na JOJku, keď bol obsadený do úlohy futbalového manažéra, Rakúšana Evalda, v seriáli Nový život.

Kým Evaldovi svadba či založenie rodiny príliš nevoňali, u Thomasa platí presný opak. Už päť rokov je ženatý so Slovenkou Petrou, s ktorou má synčeka Jakubka a dcérku Emilku. Práve spomienky na svoj veľký deň si pred časom známy herec pripomenul prostredníctvom sociálnych sietí, keď fanúšikom ukázal fotky zo svadby. Manželia Kamenárovci vyzerali naozaj úžasne a pred oltárom im to obom nesmierne svedčalo. Jednoduché, no štýlové outfity v kombinácii so zamilovanými a šťastnými pohľadmi spôsobili, že manželia vyzerali ako z rozprávky. Svadba je, teda, pre nich určite nádhernou spomienkou.