Fanúšička urazila Mambu Dashu do špiku kosti: Netaktnej žene pohotovo vrátila úder!

Sympatická speváčka a herečka sa v októbri 2018 stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla synčeka Manola. Spolu s ňou je hrdým rodičom rozkošného drobčeka jej dlhoročný partner a kolega z brandže Tony Porucha. Práve s pôrodom a popôrodnými kilečkami, s ktorými kráska usilovne bojuje, súvisí faux pas najhrubšieho zrna, ktoré sa tmavovláske udialo v posledných dňoch.

Mamba Dasha Šarközyová zažila pred pár dňami vskutku bizarnú situáciu. Na sociálnej sieti jej napísala súkromnú správu jedna z premotivovaných fanúšičiek (alebo skôr kazičiek radosti a nálady). Temperamentnej kráske popriala, aby sa po pôrode čím skôr dostala naspäť do formy, pretože nevyzerá ako Tonyho životná partnerka, ale ako jeho mama. Uštipačný a totálne necitlivý komentár, sa Mamby pochopiteľne dotkol. Pozdravujem pani, ktorá mi v „dobrom úmysle“ napísala, že teraz vyzerám „ako Tonyho veľká mamka“, a že mi želá, aby som sa čím skôr dostala späť do formy. Trochu ma to rozhodilo, popravde. Ja viem, asi to nemyslela až tak zle, ako to vyznelo. Ale… takéto veci by si ľudia nemali písať – aj keby to bola akákoľvek pravda a bola by som o kamión ťažšia ako môj muž. Nie je to slušné a neurobí to dobre žiadnej psychike. A prečo niekomu dobrovoľne škodiť?,“ odkázala žene, ktorej evidentne šlo o to, aby tmavovlásku ponížila.

Väčšina dám, či už ide o celebrity alebo o ženy s občianskym zamestnaním, je citlivá na komentáre týkajúce sa postavy a kíl. Nie každá predstaviteľka nežnejšieho pohlavia totiž dostala do vienka schopnosť mať dokonalé krivky. Tobôž nie po pôrode. Mnoho žien sa tehotenských kilogramov nedokáže zbaviť dlhé roky, niekedy aj celý život a nie z vlastnej viny. A je to v poriadku, pretože priviesť na svet dieťa je zázrak a riešiť, či má mamička kilá navyše je maximálne netaktné. Kto ma sleduje, vie, že sa naozaj snažím, cvičím už rok a ide to veľmi pomaličky, ale ja sa z toho teším. Cítim sa konečne vo svojom tele opäť úžasne a milujem ho. Môj muž je prototyp dokonalosti a ešte k tomu aj v tváričke vyzerá na večných 15 – čo je vlastne tak trochu moje prekliatie. Ale to je presne to, čo na ňom milujem! A som, teda, ochotná zniesť to, že občas vyzerám jak jeho manka. A jemu sa to vraj veľmi páči, takže, je všetko v najväčšom poriadku. Tak, len toľko, že nenechajte sa rozhodiť nevhodnými poznámkai neslušných ľudí. A majte krásny deň! Ps: Ďakujem za všetky podporné správy, čo ste mi odvčera poposielali. Stále sú na svete aj slušní ľudia,“ dodala Mamba Dasha. Možno by ľuďom nezaškodilo, keby sa v komunikácií s ostatnými snažili byť empatickejší a zamysleli sa nad tým, či svojimi slovami niekomu nemôžu ublížiť.

https://www.instagram.com/p/CCSwhPUBszk/?utm_source=ig_web_copy_link