Barbora Švidraňová sa pýši krásnou a čistou pleťou: TOTO jej pomohlo zbaviť sa akné!

Sympatická ryšavka známa zo seriálu Nový život sa môže pochváliť krásnou a čistou pleťou, o akej sníva každá žena. No nie vždy to tak bolo. Prezradila, že kedysi mala obrovské problémy s akné. Pomohlo jej niečo naozaj nečakané!

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je nielen veľmi šikovná a talentovaná, ale bonusom je, že je aj krásna. Okrem krásnych čŕt tváre sa pýši aj dokonalou čistou pleťou, akú by chceli mať mnohé ženy. Zrejme preto sa na ňu obracalo množstvo fanúšičiek s prosbami o radu, ako takúto krásnu pokožku docieliť. Samozrejme, Švidraňovej pleť je aj výsledkom toho, že sa o seba stará a používa kvalitnú kozmetiku.

No paradoxne, skoncovať s akné sa jej podarilo vďaka veľmi netradičnej záležitosti! Veľa z vás mi už dlhšie píše, akú kozmetiku alebo makeup používam, keď mám takú výrazne krajšiu pleť ako kedysi. Tak vám to teda prezradím! V puberte som trpela ťažšou formou akné, takže to zanechalo následky v podobe mini jazvičiek, rozšírených pórov a zvýšenej pigmentácie. Okrem toho mi robili veľkú šarapatu krčné mandle, ktoré mi šírili skrytý zápal v tele. Tie sú už chvalabohu vonku a odporúčam každému, kto má dlhodobo problém s akné na tvári, aby si ich dal pozrieť. Nikdy neviete, odkiaľ vietor fúka a ako je to naše telo poprepájané,“ napísala fanúšičkám na sociálnej sieti. Nuž, často to býva presne tak, že odpovede na mnohé zdravotné či estetické problémy sa ukrývajú vo vnútri nášho tela.