Lea z Nového života vyráža dych prirodzenou krásou: Aha, aká nádherná je bez šminiek!

Sympatická herečka Simona Kollárová v úspešnom seriáli Nový život stvárňuje rebelku Leu. Tá je typická nielen tým, že vždy niečo vyvedie, ale aj svojím extravagantným imidžom. Ten sa ale radikálne líši od toho, ako vyzerá blondínka v reálnom živote.

Jednou z najvýraznejších a najobľúbenejších postáv zo seriálu Nový život je 16- ročná rebelka Lea. Dcéra Paľa Cviklu zdedila po svojom otcovi „problémové gény“ a tak niet divu, že sa vždy do niečoho namočila a ani nevedela ako. Extravagantnú tínedžerku stvárňuje krásna Simona Kollárová, ktorá je v herectve varená-pečená.

Kým Lea je v seriáli svojrázna správaním, ale ešte viac imidžom, éterická blondínka je v súkromí verná minimalizmu. Príliš sa nelíči a aj jej outfity skôr razia heslo, že v jednoduchosti je krása. Dokazujú to aj najnovšie fotky, ktorými sa pochválila prostredníctvom sociálnej siete. Na snímkach pózuje v jednoduchom sivom tričku, v džínsových šortkách s dievčensky rozpustenými vlasmi a s tvárou, ktorú len jemne zdobí maskara. Simona na týchto fotkách vyzerá naozaj perfektne, krehko a sebavedome zároveň. Nikdy nenájdete oblečenie, vďaka ktorému sa budete cítiť krásni, múdri a milovaní, ak nebudete veriť, že takými naozaj ste,“ napísala k záberom myšlienku, ktorá naozaj vystihuje podstatu.