Nový život sa už čoskoro vráti s druhou sériou: Vieme, čo čaká vaše obľúbené postavy!

Príprava druhej série úspešného a obľúbeného seriálu Nový život je už nejaký ten piatok v plnom prúde a vy ta už onedlho uvidíte nové časti. Ako sa posunú životy hlavných hrdinov, ich rodín či priateľov? Čítajte ďalej a všetko vám prezradíme!

Obľúbený seriál Nový život si už hneď po svojom štarte získal množstvo fanúšikov, ktorí vo svojich obývačkách pravidelne sledovali osudy troch bývalých aktívnych športovcov – Lucie, Dušana a Paľa. Okrem ich „nových životov“ sme sledovali aj príbehy ďalších zaujímavých postáv, bez ktorých by tento seriál nebol tým, čím je. Už od septembra sa môžete tešiť na druhú sériu, ktorá prinesie naozaj zaujímavé posuny v jednotlivých životných osudoch.

Na konci prvej série sa Lucia a Paľo dali dokopy, čo divákov veľmi potešilo. Lenže, ako to už vo vzťahoch býva, nie každý deň je ružový a ako vystrihnutý z telenovely. Ľahké to nebude mať ani Dušan či boxer Loho. Budeme svedkami rôznych zvratov. Či už v živote Lucie a Paľa, ktorí v prvej sérii skončili tým, že sa dali dokopy. Budeme sledovať ich vzájomné spolužitie. S Paľom, keďže poznáme jeho charakter, to nebude jednoduché. Bude tam veľká linka Ďura Loja s postavou Lohinského. Ten bude mať veľké vzťahové techtle-mechtle medzi jednou a druhou. Zaujímavý bude aj osud Dušanovej rodiny. Bude to veľmi dramatické,“ vysvetlila scenáristka a kreatívna producentka Daniča Hričová.

V novej sérii, samozrejme, nebudú chýbať ani tínedžerské postavy, ktoré sa medzi divákmi tešili veľkej popularite. Všimla som si, že sú veľmi obľúbené linky aj našej mládeže, ktoré sa odohrávajú v škole. Aj tých sme trošku posilnili a všetci budú mať nejaké vzťahové peripetie. Zaujímavá bude aj linka Aleninej mamy Stely. To bude veľmi zvláštne,“ prezradila Hričová tajomne. Už teraz je, teda, jasné, že sa v druhej sérii Nového života rozhodne máte na čo tešiť!

Tagy: Nový život