Podvodník a smoliar zároveň: Bude z Evalda už konečne normálny a zodpovedný muž?

Druhá séria úspešného a obľúbeného seriálu Nový život sa na obrazovky JOJky dostane už 1. septembra a fanúšikovia sa už nevedia dočkať, ako bude dej pokračovať. Ako sa posunú životy hlavných hrdinov, ich rodín či priateľov? Čítajte ďalej!

Významnou postavou v obľúbenom seriáli Nový život je rozhodne aj Evald. V prvej sérii si od úvodnej epizódy až po tú poslednú prešiel naozaj rôznymi situáciami a veľkým vývojom. Rodák z Rakúska bol podvodník, zbabelec a kšeftár, no v niektorých krízových situáciách vedel ukázať, že má naozaj srdce na správnom mieste. Nenudila sa s ním ani jeho bývalá partnerka Lucia, ani súčasná – Vanda. „Šniclovi“ sa totiž popri tom všetkom navyše lepila smola na päty.

Ako to ale bude v druhej sérii? Bude z Evalda už konečne normálny a zodpovedný muž, alebo bude život s ním naďalej jazdou na horskej dráhe? „Je to psychologické dobrodružstvo… Keď si čítam scenáre, vždy som prekvapený, že čo im napadne napísať mu. Sranda je, že ten Evald je tak autentický, že to sa naozaj každému môže stať. Je to výzva, keď to hrám. Na jednej strane, jasné, že sa mu dejú úplne šialené veci, na druhej strane, každý deň sa stávajú ľuďom šialené veci. Taký je život. Takže, Evald to bude mať ako na hojdačke. To ešte bude tvrdý nový život,“ prezradil Evaldovej predstaviteľ Thomas Kamenár.

Sledujte druhú sériu Nového života už od 1. septembra na JOJke!