Bude to dramatické: Harmonické manželstvo Dušana a Aleny čaká poriadna búrka!

Druhá séria úspešného a obľúbeného seriálu Nový život sa na obrazovky JOJky dostane už 1. septembra a fanúšikovia sa už nevedia dočkať, ako bude dej pokračovať. Ako sa posunú životy hlavných hrdinov, ich rodín či priateľov? Čítajte ďalej!

Jednou z trojice hlavných postáv v obľúbenom seriáli Nový život bol aj bývalý hokejista Dušan Molnár. Ten so svojou profesiou sekol a zamestnal sa ako učil v škole. Stabilným pilierom pre neho bola jeho rodina – milovaná a milujúca manželka Alena a šikovný syn Tomáš. Avšak život prináša všeličo. A v druhej sérii prinesie aj do tejto harmonickej rodinky. Dušana čakajú rodinné záležitosti. Nechcem veľa prezrádzať, ale trošku mu to začne utekať pomedzi prsty,“ povedal predstaviteľ Dušana – Milo Kráľ.

Že sa niečo udeje v manželstve Dušana a Aleny, náznakmi prezradila aj herečka Alžbeta Stanková. V každom vzťahu vždy príde nejaká búrka. Aj tu príde. Viac nechcem prezrádzať, ale aj pre mňa to bol obrovský moment prekvapenia, keď som zistila určité veci,“ napína predstaviteľka Aleny. Divákov navnadila aj scenáristka a kreatívna producentka Danica Hričová. „Zaujímavý bude aj osud Dušanovej rodiny. Bude to veľmi dramatické,“ prezradila. O čo konkrétne pôjde, sa dozviete v druhej sérii!

Sledujte druhú sériu obľúbeného seriálu Nový život už od 1. septembra na JOJke!