Z usadnutej učiteľky sa stane dračica: Život prísnej Medveckej prejde veľkou zmenou!

V druhej sérii úspešného seriálu Nový život nebude chýbať ani prísna slovenčinárka Helenka Medvecká, ktorú stvárňuje Barbora Švidraňová. Sympatická herečka prezradila, že v nových častiach čaká usadnutú učiteľku naozaj nový život!

Je striktná, prísna, veľmi vážna, neústupčivá, tak trochu aj frustrovaná a s mužmi to veľmi nevedela. Reč je o slovenčinárke Helenke Medveckej z úspešného seriálu Nový život. Stvárňuje ju šikovná herečka Barbora Švidraňová, ktorá si rolu nekompromisnej pedagogičky zamilovala od prvej chvíle. Mňa teší, že to nie je konečne postava ľahkovážnej mrchy - zlatokopky, čo som väčšinou zvykla hrávať. Už ma to trocha omrzelo a som rada, že mi dali takúto príležitosť," nadchýnala sa ryšavka ešte počas prvej série.

Medvecká nebude chýbať ani v druhej sérii. V súkromnom živote ju čakajú rôzne vzťahové eskapády a jej milostný život sa oproti prvej sérii radikálne zmení. Mojej postave pripísali celkom zaujímavé situácie. Určite budem zase s Lohinským riešiť dosť toho, ale potom sa objaví aj ďalší muž v mojom živote. To bude veľmi zaujímavá kombinácia, takže sa diváci majú na čo tešiť,“ prezradila Švidraňová. Akému mužovi sa podarí roztopiť jej tak trochu ľadové srdce?

Sledujte nové časti obľúbeného seriálu Nový život už od utorka o 20:35 na JOJke!