Priviedla ho na zlé chodníčky? Tomáš a Vanesa skončia po vlámaní v rukách polície!

Azda všetci rodičia sa boja toho, že jedného dňa ich dobre vychované dieťa stretne niekoho, kto ho pokazí a privedie na zlé chodníčky. Preto niet divu, že Alena a Dušan Molnárovci zo seriálu Nový život asi nebudú nadšení, keď zistia, že ich slušný synček bol súčasťou vlámačky a skončil v rukách mužov zákona. Čo sa stalo?

Na konci prvej série obľúbeného Nového života vstúpila do deja agresorka, bitkárka a zlodejka Vanesa, ktorá sa vrátila z „pasťáku“. Na škole bol okamžite poplach a všetci sa jej snažili vyhýbať, pretože sa jej báli. Jediný, kto v sebe nazbieral odvahu a postavil sa jej, bol Tomáš Molnár. Práve on totiž veril, že jej zlé správanie musí mať nejaký dôvod. A tak sa na ňu snažil vplývať a prevychovať ju. Keď sa už zdalo, že bol úspešný a Vanesa sa naozaj zmenila, v Lohinského boxerskom klube zmizlo niekoľko osobných vecí.

Hoci dievčina sprvu mlčala ako hrob, po čase ju začalo hrýzť svedomie. Tomášovi sa priznala, že to bola ona, kto tieto veci ukradol. Keď sa na ňu konečne prestal hnevať, spoločne vymysleli plán, ako tento skutok možno odčiniť. Rozhodli sa, že ukradnuté veci vrátia naspäť do skriniek v šatni. Problém však bude, že to musia urobiť v noci, aby ich nikto nepristihol. Neostane im tak nič iné, len sa do klubu vlámať. Avšak, tínedžeri nerátali s tým, že v objekte sa stále pohybujú aj SBSkári. Jeden z nich ich pristihne priamo počas skutku a zavolá na nich políciu. Nuž, a mužom zákona sa bude veľmi ťažko vysvetľovať, prečo sa večer vlámali do cudzieho objektu. Ako to dopadne?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život