Neznášate ranné vstávanie? Inšpirujte sa Milom Kráľom: TOTO stíha ešte pred kávou!

Hovorí sa, že existujú len dva typy ľudí – ranné vtáčatá a nočné sovy. Ak patríte práve do tej druhej skupiny, ktorá by kuvikala do noci, no ráno nemôže vstať a prebrať sa, zbystrite pozornosť. Obľúbený herec zo seriálu Nový život prezradil, čo mu po zobudení pomáha!

Obľúbený seriálový, divadelný a dabingový herec Milo Kráľ, ktorého ste si obľúbili v seriáli Nový život, je známy tým, že si svoje súkromie prísne stráži. Príliš o ňom nehovorí a dokonca ako jeden z mála známych osobností nepoužíva žiadne sociálne siete. Z času na čas však v rozhovoroch o sebe čosi prezradí. Stalo sa tak aj prednedávnom na nakrúcaní druhej série Nového života.

Na pľac musel prísť veľmi skoro ráno a prezradil že rozhodne nepatrí k ranným vtáčatám. My si netykáme s ranným vstávaním, ale vypracoval som si nejaký systém, počas tej korony. Ráno si zacvičím, trochu sa nabudím do toho pracovného dňa a ešte mi to stále drží. Tak uvidím, kedy to prestanem robiť,“ zhodnotil. Zároveň jedným dychom dodal, že pri jeho práci ospalosť občas nie je na škodu. Niekedy nie je zlé, ak sa človek nevie prebrať. Keď v unavenejšom móde hrám... Unavený herec je dobrý herec. Aspoň čo sa týka kamery. Nehrozí prehrávanie prílišné,“ dodal so smiechom.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!