Sukničkár zostane sukničkárom? Opitý Paľo bude v krčme baliť neznámu sexicu!

Keď sa na konci prvej série Nového života dali Paľo s Luciou dokopy, bolo to ako vystrihnuté z romantického filmu. Silné slová plné lásky, veľké sľuby. Lenže, zdá sa, že aj tá najväčšia romantika sa v strete s každodennou realitou môže vytratiť…

Paľo Cvikla zo seriálu Nový život nebol nikdy ideálnym mužom. Alkohol, ženy, žúrovanie a tak trochu aj nezodpovednosť k nemu vždy neodmysliteľne patrili. Avšak, na konci prvej série sa zdalo, že sa už konečne polepšil. Mal stabilnú prácu, snažil sa zbytočne nevyvádzať a na záver sa dal dokopy s Luciou, do ktorej bol už dávno tajne zamilovaný. Všetko vyzeralo naozaj ideálne a veľmi romanticky. Lenže, hovorí sa, že aj to najväčšie opojenie môže zabiť alebo minimálne prefackať každodenná realita či stereotyp.

Búrlivák Paľo si totiž predstavoval, že s Lucou budú každý večer tráviť buď v posteli alebo v krčme pri pive. Skutočnosť ho preto poriadne zaskočila. Keď mu ryšavka oznámila, že večer pred spaním si rada číta knižku, trošku ho to rozladilo. Postavil sa, zobral si veci a odpochodoval na pivo do Fatimy. Na tom by možno nebolo nič zlé, ak by pri zlatom moku nesedel s úplne cudzou ženou. Sexica Klára ho otvorene zvádzala a Paľo sa veľmi nebránil. Dokonca, Lucu zaprel a povedal, že je jeho sesternica. Ako to dopadne? Naozaj platí, že sukničkár ostane sukničkárom? Podľahne Cvikla zvodom príťažlivej ryšavky Kláry?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život