Šok pre zamilovanú Luciu: V Paľovom byte sa nečakane objavia sexi dvojičky! O čo im ide?

Toto naozaj nečakala! V najnovšej časti Nového života bude naozaj horúco! Lucia bude práve na odchode do Fatimy, keď jej pri dverách zazvonia zvodné dvojičky Katka a Zuzka vysmiate od ucha do ucho. Prišli za Paľom?

Lucia pozná Paľa už od čias, keď spolu dreli školské lavice. Vie, čo má za ušami a akými situáciami si vo svojom živote prešiel. Vie, že nikdy nebol ideálnym mužom a alkohol, ženy, žúrovanie k nemu neodmysliteľne patrili. Srdcu sa však nedá rozkázať a napriek tomu všetkému sa do neho zamilovala. Zrejme v kútiku duše dúfala, že keď sa dajú dokopy, bude to iné. Že zadaný Paľo Cvikla je iný než single Paľo Cvikla.

No, nie vždy je všetko tak, ako si predstavujeme. Každodenná realita v bežnom živote už nie je romantická dovolenka, kde sa aj nejaké tie poklesky dajú odpustiť. Paľove reakcie a správanie sú pre Luciu naozaj veľmi mätúce. Prispeje k tomu len fakt, keď jej v byte pri dverách z ničoho nič zazvonia sexi dvojičky Katka a Zuzka. Dievčatá spod Tatier alebo „Tatranky“, ako ich Luca nazve, si zbalili svoje caky-paky a pricestovali do Trenčína len preto, aby Luciu varovali. Obe sú totiž jeho bývalé a s Cviklom si zažili naozaj veľa trápenia. Vraj ich srdcia rozdupal na prach a nechcú, aby niečo podobné urobil aj jej. Keď si ich príhovor Lucia vypočuje, bude naozaj v nemom úžase a bude sa snažiť Paľa brániť. No márne. Dvojičky ju nenechajú na pokoji a budú si húsť svoje. Ako Lucia zareaguje? Podarí sa im presvedčiť ju, aby svoj vzťah s niekdajším futbalistom ukončila? Alebo pošle dievčiny kade ľahšie? To uvidíte v najnovšej časti Nového života!

Sledujte obľúbený seriál Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život