Max Bolf vystrašil fanúšikov najnovšou fotkou: Po bitke skončil s krvavou tvárou!

Sympatický tínedžer bez pochýb patrí k miláčikom obľúbeného seriálu Nový život. Práve vďaka svojej hereckej úlohe v tomto projekte sa dostal k pomerne riskantnému koníčku.

Obľúbeného herca Maxa Bolfa sme spoznali pred piatimi rokmi, keď začal účinkovať v úspešnom seriáli Naši. Vtedy to bol malý rozkošný chlapček, no čas beží naozaj rýchlo a z Maxa vyrástol veľký fešák. Šestnásťročný mladý muž nielenže podrástol, ale celkovo pôsobí oveľa mužnejšie. Svoju zásluhu má na tom zrejme aj jeden z jeho koníčkov, ku ktorému sa dostal práve vďaka seriálu Nový život. Tomáš Molnár, ktorého stvárňuje, sa totiž aktívne venuje boxu. A tak Bolfovi neostávalo nič iné a s prijatím hereckej ponuky sa vrhol na box aj v súkromí.

Čo malo byť pôvodne povinnosťou, sa pre neho postupom času stalo záľubou. Maxo sa boxerským tréningom a zápasom začal aktívne venovať a naozaj ho to napĺňa. Keďže je však tento šport pomerne riskantný, nie je výnimkou, ak po bitke ostane celý krvavý či s monoklami. Stalo sa to aj pred nedávnom, čo dokazuje fotka, ktorú ukázal fanúšikom na svojom profile na sociálnej sieti. Selfíčko jeho priaznivcov poriadne vystrašilo, pretože Maxo na ňom pózuje so zakrvaveným nosom. Našťastie, o nič vážne nejde a seriálový fešák je v poriadku. Napriek tomu ale stále platí, že pri podobných športoch by mal byť človek naozaj opatrný.

FOTO nájdete v galérii: