Tak toto by naozaj nikto nečakal: Búrlivák Paľo Cvikla sa v noci zobudí s infarktom!

Dobieha ho nezdravý životný štýl? Bývalý futbalista zo seriálu Nový život nikdy neviedol príkladný život. No, zdá sa, že si to začína vyberať svoju daň. V noci sa totiž zobudí s príznakmi, ktoré nasvedčujú, že má infarkt!

Paľo Cvikla viedol dlhé roky naozaj búrlivý život. Ženy striedal ako ponožky, alkohol pil pomaly miesto vody, ponocoval, žúroval a jeho strava tiež nebola práve príkladná. Nezdravý životný štýl bol skrátka jeho vizitkou. Na jeho tele to zanechalo poriadne stopy, čo sa ukázalo na prvom tréningu Ilavského futbalového tímu. Evaldovi sa Cviklu podarilo zlomiť a tak sa po dlhom čase opäť postavil na trávnik. Bývalá futbalová hviezda sa však zmenila na horu tuku, ktorá sa zadýcha po jednom krátkom behu.

Svoj návrat do dresu, samozrejme, oslávi vo Fatime niekoľkými poldecákmi a poriadnou dávkou piva. Lenže, ukáže sa, že to opäť nebol dobrý nápad. Paľo sa totiž v noci zobudí na to, že má poriadne vysoký pulz a na hrudníku zacíti silnú bolesť. Luciu okamžite zobudí s tým, že má určite infarkt. Ryšavku to vydesí a po prvotnom šoku obaja napochodujú na pohotovosť. Je Cviklov stav naozaj vážny a dostal infarkt? Alebo je za jeho ťažkosťami niečo úplne iné?

To uvidíte už dnes v seriáli Nový život o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život