Pamätáte si Martinku zo Siedmeho neba? Konečne prišiel jej deň a zažiari v Novom živote!

Verní diváci JOJky si určite pamätajú rozkošné dievčatko z východného Slovenska, ktoré v obľúbenej relácii V siedmom nebi lámalo srdcia svojou dobrou dušou. Túžila si zahrať v seriáli Nový život, no nie pre slávu. Chcela to kvôli tomu, aby zarobila peniaze na liečenie pre svojho otca.

Príbeh Martina a jeho rodiny sme vám V siedmom nebi predstavili ešte v novembri 2019. Po nehode s vetrieskou ostal ochrnutý a pripútaný na invalidný vozík. Aby sa mohol postaviť na nohy, musel by absolvovať niekoľko drahých liečení. Tie si však vonkoncom nemohli dovoliť. Veľmi to trápilo malú Martinku, jeho dcéruv siedmom, ktorá sa napriek svojmu nízkemu veku rozhodla konať. Napísala do Siedmeho neba so svojím naozaj ušľachtilým a dojímavým snom. Moderátora Vila Rozborila poprosila, aby jej v televízii našiel prácu, ktorou by mohla zarobiť peniažky na otcovu liečbu v Adeli. A keďže V siedmom nebi sa plnia sny, rozkošné dievčatko si zahralo v úspešnom seriáli Nový život.

Hoci toto konkrétne nakrúcanie prebehlo ešte začiatkom roka, na televízne obrazovky sa dostane až dnes večer. Martinka si zahrala dievčatko z detského domova, do ktorého sa spoločne vyberú Loho a Darinka. Práve ich predstavitelia Juraj Loj a Lucia Hurajová, boli hereckými kolegami malej štebotavej princeznej. A spoluprácu s ňou si veľmi pochvaľovali. Podľa mňa je úžasné, že je tak cieľavedomé, milé a láskavé dievčatko. Mám v okolí ambiciózne deti, ktoré chcú byť v seriáloch, byť videné a tak, ale toto má úplne inú motiváciu. Takú hlbšiu. To je krásne,“ povedal Juraj Loj.

Pozrite si videopozvánku s Martinkou:

Sledujte seriál Nový život aj s rozkošnou Martinkou zo Siedmeho neba už dnes o 20:35 na JOJke!