Bude z nej nová detská hviezda? Rozkošná Martinka dostala ďalšiu hereckú ponuku!

Nechce byť slávna, túži len zarobiť peniaze na ockove liečenie. Malá hrdinka Martinka, ktorú poznáte už zo Siedmeho neba, v utorok zažiarila v seriáli Nový život. Nielenže si získala srdcia divákov, ale očarila aj tvorcov, ktorí jej dali ďalšiu príležitosť!

Rozkošná Martinka sa divákom JOJky predstavila v uplynulej sezóne Siedmeho neba, v ktorej si získala srdcia celého Slovenska. Štebotavé a veselé dievčatko napísalo moderátorovi Vilovi Rozborilovi list so slovami, že by chcela ockovi zarobiť peniaze na finančne náročné liečenie v Adeli centre. Po nešťastnej nehode je totiž pripútaný na invalidný vozík a nádej, že sa postaví na nohy, mu dávajú rehabilitácie. Tie si ale nemôžu dovoliť. Preto osud zobrala do vlastných rúk malá hrdinka. Keďže V siedmom nebi sa plnia sny, dievčatko si zahralo v úspešnom seriáli Nový život.

Hoci pôvodne si mala zahrať len v jednom obraze v jednej epizóde, všetko sa zmenilo, keď prišla na pľac. Martinka bola svedomito pripravená, šikovná a pred kamerami jej to šlo veľmi dobre.Pán režisér zo seriálu Nový život ju veľmi chválil a ja si naozaj myslím, že tá linka jej postavy, by sa mala rozvíjať. Lebo naozaj má herecký talent,“ nešetril chválami Vilo Rozboril tesne po nakrúcaní. Spoluprácu s Martinkou si pochvaľovali aj jej hereckí kolegovia – Juraj Loj a Lucia Hurajová, ktorí z nej boli doslova nadšení.Podľa mňa je úžasné, že je tak cieľavedomé, milé a láskavé dievčatko. Mám v okolí ambiciózne deti, ktoré chcú byť v seriáloch, byť videné a tak, ale toto má úplne inú motiváciu. Takú hlbšiu. To je krásne,“ povedal Juraj Loj. Rozkošná východniarka svojím nadaním a nadšením tvorcov zaujala a tak dostala ponuku, aby v Novom živote hrala aj naďalej. Martinka a jej rodičia súhlasili a tak bude dejová linka dievčatka z detského domova naozaj pokračovať. Máte sa na čo tešiť!

Spontánna reakcia Martinky V siedmom nebi si získala srdcia všetkých divákov. Pozrite si ju ešte raz:

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!