Barbora Švidraňová vyskúšala obľúbený účes celebrít: Aha, ako jej nové vlasy svedčia!

Sympatická ryšavka je jednou z hereckých hviezd v seriáli Nový život. Stvárňuje prísnu učiteľku Helenku Medveckú, ktorá je veľmi konzervatívna. Samotná Barbora v súkromí nemá problém s extravaganciou či so skúšaním nových štýlov. Dokazuje to aj jej nový účes, ktorý jej veľmi pristane!

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová je okrem iného typická svojím účesom, ktorý dlhé roky príliš nemení. Výrazné ryšavé či červené vlasy v dĺžke po plecia boli skrátka jej vizitkou. Najnovšie sa však rozhodla pre zmenu a nechala sa radikálne ostrihať. Cítim sa fresh a chic ako nikdy predtým... Hádam sa mi vlásky zas rýchlo zregenerujú!,“ napísala k fotke, na ktorej pózuje s novým účesom. V kaderníckom salóne ju ostrihali na dĺžku po bradu a vynovená je aj jej farba, ktorá je jemnejšia. Nový strih jej nesmierne pristane a opticky ju omladzuje o niekoľko rokov.

Švidraňová však nie je jediná známa tvár, ktorá vyskúšala kratší zostrih. V minulosti si korunu krásy ostrihali aj Dominika Cibulková, Ivana Gáborík, Celeste Buckingham, Mirka Partlová, Natália Germáni či Monika Šagátová. Dĺžka po bradu je teda evidentne obľúbený účes slovenských celebrít. Je totiž nielen svieži, ženský a šik, ale aj pomerne jednoduchý na úpravu. Niet preto divu, že po ňom siaha čoraz viac žien.