Harmonický vzťah Aleny a Dušana je v troskách: Pre neveru si nevedia prísť na meno!

Manželstvo bývalého hokejistu a jeho poslušnej a starostlivej ženy bolo veľmi stabilné a takmer nič ním nezamávalo. Keď sa však Alena začala realizovať a budovať si kariéru, všetko sa zmenilo.

Bývalý hokejista Dušan boli s milujúcou manželkou Alenou a so šikovným a vychovaným synom Tomášom príkladnou rodinkou. Všetky problémy dokázali hravo zvládnuť, lebo mali jeden druhého. Všetko sa to začalo kaziť, keď Alenu prestalo baviť byť ženou v domácnosti. Chcela sa realizovať a začala si budovať kariéru. Pre nakrúcanie filmu podľa Cviklovej knihy odcestovala do Prahy a podľa všetkého si tam aj ona začala „nový život“. Ozývala sa čoraz menej, obom sa začala vzďaľovať a domov do Trenčína sa akosi nie a nie vrátiť. Dušanovi to už dlhý čas vŕtalo v hlave, ale nahováral si, že to príliš dramatizuje.

Že sa jeho intuícia nemýlila, sa ukázalo na konci utorkovej epizódy. Alena sa mu v hádke priznala, že ho v Prahe podviedla. Hoci tvrdí, že bola opitá, stalo sa to „len“ raz a nič to pre ňu neznamenalo, nič to na situácii nezmenilo. Pre Dušana to bola podpásovka, ktorú naozaj nečakal a na svoju ženu sa už pomaly ani nevie pozrieť. Dokáže jej odpustiť neveru a pokúsia sa zachrániť svoje manželstvo? Alebo sa rozhodnú nad ním zlomiť palicu a pôjdu od seba?

To uvidíte v seriáli Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život