Barbora Ďurovčíková prezradila pikošku o synčekovi: TOTO by si priala každá mamička!

Herečka známa zo seriálov Jenny či Nový život je už tri týždne šťastnou maminou synčeka Janka, ktorého priviedla na svet svojmu manželovi, režisérovi Jánovi Ďurovčíkovi. Všetci sú šťastní a ako Barbora prezradila, ich drobček je doslova za odmenu. Prečo?

Sympatickej herečke Barbore Ďurovčíkovej sa v priebehu jediného roka zmenil život od základov. Minulý rok v júni sa vydala za kolegu z brandže – za známeho choreografa Jána Ďurovčíka a rok po svadbe už bola aj v radostnom očakávaní. Ich vytúžené dieťatko, synček Janko, sa narodil pred tromi týždňami a prvé spoločné chvíle si užívajú plnými dúškami. Zžívame sa spolu, tak by som to povedala. Máme sa super zvládame to dobre. Som z toho šťastná,“ prezradila Barbora v rozhovore pre Top Star.

Zároveň priznala, že ich rozkošná ratolesť im robí dvojnásobnú radosť. To, čo s Jankom zažívajú, by si totiž priala každá mamička.Stále kojím, najem sa, uspím ho, prebalím, ale niečo stihnem aj porobiť. Musím povedať, že malý je veľmi dobručký, takže spinká dobre,“ teší sa herečka. Zároveň dodatočne vysvetlila, že meno pre synčeka nebola jednoznačná voľba od začiatku. „Mali sme vybraté dve mená. Bol to Adam a Ján. Raz som prišla z jedného ultrazvuku a keď mi ho ukázali, tak som povedala, že to si celý ty. Takže, to musí byť Ján,“ dodala so smiechom.

https://www.instagram.com/p/CFY8kXCHLGM/?utm_source=ig_web_copy_link

Rodičom aj bábätku želáme veľa zdravia a veľa krásnych spoločných chvíľ!

​Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!