Studená sprcha pre Dušana: Chladné správanie a tvrdé slová Aleny ho zrazili na kolená!

Harmonický vzťah bývalého hokejistu a jeho manželky sa ocitlo v troskách po tom, čo sa Alena začala realizovať v Prahe. Budovať si nezačala len kariéru, ale aj nový vzťah, pre ktorý sa k Dušanovi správa ako k úplne cudziemu človeku.

Alena, Dušan a Tomáš boli kedysi príkladnou rodinou. Všetko u nich fungovalo ako švajčiarske hodinky a aj tie najväčšie problémy dokázali hravo prekonať. Všetko sa zmenilo, keď si Alena začala v Prahe budovať vlastnú kariéru. Popri tom si totiž začala budovať aj nový vzťah. Sprvu Dušanovi klamala a tvrdila, že mu bola neverná len raz, aj to pod vplyvom alkoholu a nič to pre ňu neznamenalo, realita ale bola niekde úplne inde. V nepríjemnej slovnej prestrelke sa synovi aj manželovi priznala, že u bratov Čechov niekoho spoznala a svoju budúcnosť vidí práve s ním.

Pre Dušana to bola podpásovka, ktorú naozaj nečakal a jeho život sa zrútil ako domček z karát. Nevedel si predstaviť, ako by fungoval bez Aleny, ktorú veľmi miluje. Rozhodol sa preto, že zabudne na svoje ego, manželke neveru odpustí a skúsi si ju získať naspäť. Do plánu mu zahral aj fakt, že Alena sa po pár dňoch naspäť vrátila domov. Studenou sprchou ale bolo to, že neprišla za ním, ale za synom. Na kolená ho zrazili aj jej tvrdé slová a poriadne chladné správanie. Dostane Alena rozum a vráti sa k manželovi alebo sa dusná atmosféra skončí rozvodom?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život