Neverná Alena konečne ukázala svojho milenca: Odpadnete, s kým podvádza manžela Dušana!

Harmonické manželstvo Aleny a Dušana sa začalo rozpadať na cimpr-campr, keď si niekdajšia poslušná ženička našla novú známosť. S milencom sa dala dokopy v Prahe počas nakrúcania filmu a identita neznámeho muža bude naozaj šokujúca!

Alena bola akýmsi pilierom rodiny Molnárovcov. Dušana v hokejovej kariére podporovala a lietala s ním hore-dole po celom svete tak, ako to vyhovovalo jemu. Nemala ani námietky voči tomu, keď sa po dlhých rokoch vrátili na Slovensko. V úlohe manželky, matky a gazdinky sa cítila dobre a v zásade nemala žiadne veľké ambície. Túžba po plnohodnotnej kariére a vlastnom živote sa rozdúchala v momente, keď spolu s Paľom Cviklom napísala knihu a tá sa stala hitom. Neváhala a prijala ponuku spolupracovať na jej sfilmovaní, ktoré prebiehalo v Prahe.

Ruka v ruke s rozbehnutím jej kariéry u bratov Čechov však začala kráčať aj jej nevera. Alena sa totiž s niekým spoznala, bezhlavo sa zamilovala a rozhodla sa, že zvyšok života chce prežiť už len s pánom neznámym. Keď to Dušanovi oznámila, zrútil sa. Zlomilo mu to srdce, urazilo to jeho ego a nechápal, kde urobil chybu. V slovnej prestrelke s Alenou sa dožadoval toho, aby mu povedala, o koho ide. Tá mu lakonicky odpovedala, že čoskoro sa to dozvie. Pravda je však taká, že vlastne nejde o žiadneho neznámeho muža a už vôbec nie o Čecha, ako si všetci myslia. O koho ide?

Nový život - Alenin milenec Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život