Tomášovi praskli nervy: Neovládol sa a maminmu milencovi dal poriadnu nakladačku!

Situácia v rodine Molnárovcov zo seriálu Nový život je priam kritická. Aleninu neveru znášajú veľmi ťažko všetci jej členovia, no najhoršie je na tom asi Tomáš. Krehký chlapec sa nedokáže vysporiadať s tým, že matka sa na nich vykašľala a rozhodne sa to riešiť po svojom!

Alena sa po rokoch submisívneho života po Dušanovom boku rozhodla naplno nadýchnuť. Rozbehla svoju kariéru v Prahe a popri tom sa dala dokopy so šéfredaktorom denníka Q – s Robertom Bottom. Zamilovala sa do neho a toto pobláznenie ju načisto prevalcovalo. Dušanovi oznámila, že ich dlhoročnému manželstvu je koniec a požiada o rozvod. Tento nečakaný zvrat v správaní všetci nesú veľmi ťažko, no najhoršie je na tom Tomáš.

Mladý a krehký chlapec začal v dôsledku rozpadu rodiny strácať pôdu pod nohami. Je drzý, správa sa agresívne, neúctivo a akoby mu nič nebolo sväté. Situáciu sa rozhodne riešiť samotný Alenin milenec, keď príde za Tomášom do školy. Chce sa s ním o všetkom v pokoji porozprávať a taktiež si získať chlapca na svoju stranu. To však nemal robiť. Jeho prítomnosť v škole Tomáša ešte väčšmi rozzúri. Pohár trpezlivosti nadobro pretečie, prasknú mu nervy a na chodbe mu dá poriadnu nakladačku. Ako zareaguje Bott a čo s tým urobí Dušan, keďže je riaditeľ školy?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život