Sexica Barbora Švidraňová je stále single: Ako je možné, že ešte nenašla toho pravého?

Sympatická ryšavka patrí medzi najatraktívnejšie slovenské herečky, no paradoxne je stále nezadaná. Odháňa svojich nápadníkov alebo len skrátka nemala šťastie? Ako to je, prezradila v rozhovore!

Herečka Barbora Švidraňová je už dva roky hrdou maminou rozkošného synčeka Gabriela, ktorého má s talianskym hudobníkom Francescom. Vzťah s ním nevyšiel a v lete 2019 priznala, že sa rozišli. Sexi ryšavka, ktorá je určite snom mnohých mužov, je však stále single. „Nemám priateľa, ale v podstate teraz na to ani nie je čas, ani priestor. Lebo takto (v rúšku) asi nikoho nezbalím,“ prezradila so smiechom. Barboru naplno zamestnávajú mamičkovské povinnosti a herecká profesia.

Okrem žilinského divadla totiž hrá jednu z hlavných úloh v seriáli Nový život. „Venujem sa naplno práci a synovi. Medzitým už nie je veľmi priestor na nejaké spoznávanie nové a hľadanie. Ale nechávam to plynúť. Nech sa to samo vykryštalizuje,“ vysvetlila predstaviteľka seriálovej Helenky Medveckej. To, že nemá partnera, však Švidraňová dramaticky neprežíva. Veľa žien je single, veľa matiek je slobodných matiek. Je to asi také obdobie, ktoré si musíme prežiť. Ale mňa to učí samostatnosti a sile,“ zhodnotila ryšavka.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!