Alena prezradila, prečo prestala Dušana ľúbiť: TÝMTO si ju získal nový milenec!

Čo má on, čo ja nemám? Presne túto otázku položil Dušan Alene, keď mu oznámila, že začína nový život s novým partnerom. Hoci v prvej chvíli mu nevedela odpovedať, po čase presne pomenovala to, čím si ju charizmatický novinár získal.

Harmonické manželstvo Aleny a Dušana sa rozpadlo na cimpr-campr, keď si niekdajšia poslušná ženička našla novú známosť. Ruka v ruke s rozbehnutím jej kariéry u bratov Čechov totiž začala kráčať aj jej nevera. Alena sa začala bližšie spoznávať so šéfredaktorom denníka Q, Robertom Bottom, a celé ju to akosi prevalcovalo. Bezhlavo sa zamilovala a rozhodla sa, že s ním chce prežiť zvyšok života.

Keď to Dušanovi oznámila, zrútil sa. Zlomilo mu to srdce, urazilo to jeho ego a nechápal, kde urobil chybu. V slovnej prestrelke s Alenou sa spýtal azda najtypickejšiu otázku, ktorá odznie pri rozchode v prípade, že je v tom iná osoba. „Čo má on, čo ja nemám?,“ spýtal sa Dušan. Alena na to najprv nedokázala odpovedať. Keď sa jej však spýtal samotný Robert, čím si ju vlastne získal, presne to pomenovala. Lebo sa mi z teba podlamujú kolená. Lebo ty si rozumný, ty si vecný, ty si pragmatický, ty vieš presne, čo je správne a čo nie. Nerobíš také chyby ako Dušan,“ zhodnotila zamilovane. Nuž, tieto slová by sa veru Dušanovi asi nepočúvali ľahko.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život