Helenka Medvecká pôjde konečne na rande: Odpadnete, s kým si urobí pekný večer!

Učiteľka slovenčiny z obľúbeného seriálu Nový život je stále single a akosi sa jej nedarí nájsť muža, s ktorým by randila. Zdá sa však, že by sa to konečne mohlo zmeniť!

Sympatická učiteľka slovenčiny Helenka Medvecká je mladá, krásna a inteligentná žena, no napriek tomu je stále sama. Nájsť toho pravého sa pokúšala už veľakrát, no nikdy to nevypálilo tak, ako si predstavovala. Keď sa napokon dala dokopy s Lohom, vyzeralo to tak, že im možno aj zazvonia svadobné zvony. Bývalý boxer však tento vzťah ukončil a začať žiť s lekárkou Darinkou. Helenka tak opäť ostala single.

Pred časom sa pokúšala zbaliť Dušana, s ktorým si naozaj dobre rozumeli. Kým ona za tým videla niečo viac, on u nej hľadal len útechu počas manželskej krízy s Alenou. Keď jej to dal najavo, ostala poriadne naštvaná a na mužov už tak trochu rezignovala. O to viac ju prekvapilo, keď jej začal dávať najavo svoj záujem nový kolega Fedor. Dušanov svokor to na ňu naplno rozbalí v dnešnej časti, keď ju pozve na výstavu Kelti. Po tej spolu skončia vo Fatime a zažijú naozaj krásny večer. Dajú sa po tomto vydarenom rande dokopy?

Nový život - Helenka a Fedor Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život