Lea z Nového života o sebe prezradila pikošku: TOTO by ste o nej nikdy nepovedali!

Extravagantnú Leu stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život herečka Simona Kollárová. Tá je v súkromí presným opakom dievčiny, ktorú hrá. Navyše, prezradila pikošku, ktorá len dokazuje, že je naozaj skvelá herečka!

Lea Cviklová patrí azda k najobľúbenejším postavám v obľúbenom seriáli Nový život. Svojrázna tínedžerka si získala srdcia divákov svojím rebelstvom, podrezaným jazykom a určite aj výrazným imidžom. Pred kamerami ju stvárňuje sympatická a priam éterická herečka Simona Kollárová. Na rozdiel od vymaľovanej tínedžerky uprednostňuje v súkromí minimalizmus, pokoj a všetko len nie pozornosť. Ľudia na ulici ma vôbec neriešia a je to príjemné, si myslím. Nie som ten typ, ktorý by si vyžadoval pozornosť alebo by potreboval, aby si ma neustále niekto niekde všímal. Skôr som radšej nenápadná. Keď budú niekedy verejné akcie, kde nás fanúšikovia môžu stretnúť, to budem rada a určite sa s každým rada stretnem, ale takto normálne radšej nie,“ prezradila Simona.

Na otázku, či je trémistka alebo len hanblivá, odpovedala veľmi prekvapujúco. Ja som introvert. Niekedy tak možno nepôsobím, lebo sa s tým snažím bojovať, ale som introvert,“ vysvetlila svetlovláska. Pri pohľade na to, ako stvárňuje Leu Cviklovú by to o nej povedal naozaj len málokto, čo dokazuje, že naozaj skvelá herečka. Extravaganciu a extroverciu totiž dokáže bravúrne zahrať.Možno v tom herectve si to práve kompenzujem. Za inú postavu necítim introverciu,“ zhodnotila.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!