Lea sa poriadne naštvala na Mira a podviedla ho: Odpadnete, komu skočila do náručia!

Extravagantná Lea a futbalista Miro spolu chodili už v prvej sérii Nového života. Dlho im to však nevydržalo a ich vzťah sa skončil skôr, než sa poriadne začal. Keď sa po čase opäť dali dokopy, všetko vyzeralo ideálne. Až do pomaturitnej oslavy!

Futbalista a maturant Miro mal na škole povesť veľkého zvodcu. Balil hlava-nehlava jednu spolužiačku za druhou a vôbec nemal problém začať si prakticky s každou babou. Ešte v prvej sérii sa dal dokopy s Leou, no keď videl, že ona jeho zvodom len tak ľahko nepodľahne, presedlal na jej kamošku Danicu. Okrem nej mal aj množstvo iných dievčat zo školy a Lea tak z neho bola pochopiteľne zhnusená. Miro si však uvedomil, že zo všetkých žien chce najviac Leu a chcel sa s ňou dať naspäť dokopy. To sa aj vďaka Leinmu otcovi Paľovi podarilo a dvojica si opäť hrkútala ako také dva holúbky.

Na pomaturitnej oslave vo Fatime sa to však zase radikálne zmenilo. Z ničoho nič z podniku zmizol aj Miro, aj čašníčka. Lea ich nevedela nikde nájsť a tak po zlej skúsenosti zo stužkovej bola presvedčená o tom, že sa opäť niekde zašil a podvádza ju. Extravagantná tínedžerka sa poriadne naštvala a rozhodla sa, že sa mu pomstí. Keď znenazdajky do Fatimy prišiel na pivo Rudo Kapusta, Lea hneď vedela, čo má robiť. Hoci jej to otec zakázal, vrhla sa bývalému väzňovi do náručia a začala ho vášnivo bozkávať. Rudo bol najprv zaskočený, no keďže sa mu Lea páči, bozky jej opätoval. Ako toto celé dopadne? Dá Lea Mirovi kopačky a začne si s Kapustom? Alebo tento skrat oľutuje? A čo na to celé povie Paľo Cvikla?

Nový život - Lea a Kapusta Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život