Vzťah Tomáša a Vanesy narazil na prvý problém: Aha, kvôli čomu sa mladí pohádali!

Tínedžeri Tomáš a Vanesa si po prvotných antipatiách na konci prvej série našli k sebe cestu. Stali sa najprv priateľmi a neskôr aj frajermi. Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že v takomto veku sa nemajú dôvod hádať, opak je pravdou!

Vanesa je veľmi svojrázna tínedžerka a na škole nemala veru dobrú povesť. Bola to agresívna bitkárka, ktorá spolužiakov šikanovala, kradla a tak niet divu, že sa niekoľkokrát dostala do polepšovne. Keď sa z nej vrátila, narazila na nového spolužiaka – na Tomáša Molnára. Spočiatku sa snažila vŕšiť aj na ňom, no on jej veľmi rýchlo ukázal, že jej to nedovolí. Snažil sa z nej urobiť lepšieho človeka a to sa mu časom naozaj podarilo. Stali sa z nich dobrí priatelia a ich kamarátstvo časom prerástlo do mladej lásky. Kým bola Vanesa v pasťáku, po prvý raz sa intímne zblížili a vyznali si lásku.

Hoci všetko vyzeralo ideálne a vzhľadom na ich vek sa zdá, že ich nemôže vo vzťahu nič vážne trápiť, opak je pravdou. V najnovšej časti totiž narazia na prvý väčší problém. Vanesa totiž začne zúrivo žiarliť na Martinu – na Tomášovu tetu. Aj keď vie, že je medzi nimi rodinné puto, nevie sa zbaviť myšlienky, že Tomášovi sa páči a správa sa k nej až príliš dôverne. Frajerovi po škole urobí poriadnu žiarlivostnú scénu a on bude od prekvapenia celý bez seba. Podarí sa ju presvedčiť, že medzi ním a Martinou naozaj nič nie je?

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život