Skvelá správa pre fanúšikov seriálu Nový život: Budeme pokračovať s treťou sériou!

Seriál Nový život odštartoval na obrazovkách JOJky ako úplná novinka začiatkom tohto roka. Netrvalo však dlho a stal sa z neho hit. Príbehy bývalých športovcov Lucie, Paľa a Dušana si vás skrátka okamžite získali.

Zaujímavé postavy, pútavý dej a skvelé dialógy sú to, kvôli čomu si večer čo večer sadáme k televízoru vo svojich obývačkách, aby sme videli, ako pokračujú osudy hlavných hrdinov v seriáli Nový život. Ten pre veľký úspech medzi divákmi pokračoval druhou sériou a ak tiež patríte k jeho priaznivcom, máme pre vás skvelú správu! V budúcom roku bude seriál pokračovať s treťou sériou! A už teraz vám môžeme povedať, že sa rozhodne máte na čo tešiť. Nový život pokračuje treťou sériou s hrdinami, ako ich už poznáte. Iba s tou zmenou, že Evald s Paľom sa stávajú otcami, a o otcovstvo sa musia deliť. Nastáva boj o to, ktorý z nich je lepší otec,“ povedala kreatívna producentka Danica Hričová.

V tretej sérii tiež bude veľkou otázkou, či sa Alena a Dušan vrátia k sebe, alebo budú žiť každý svoj život. Alenin nový milenec sa totiž v utorkovej časti vyjadril, že si s ňou chce založiť rodinu. Sprvu ju to naštvalo, no ešte nemusí byť všetkým dňom koniec. Uvidíme, ako to nakoniec dopadne. Zaujímavo tiež bude sledovať osud firmy Nový život, ktorú si spoločne založili Paľo, Evald a Lucia. „Firma Nový život prosperuje a je útočiskom pre mnohé skrachované existencie. Aj keď niekedy je otázne, na ktorej strane tie skrachované existencia stoja,“ dodala s úsmevom Hričová.