Definitívna bodka za ich manželstvom? Rozzúrená Alena chce s Dušanom navždy skoncovať!

Harmonické manželstvo bývalého hokejistu a jeho ženy sa rozpadlo na cimpr-campr, keď sa Alena začala realizovať. Odvtedy to u Molnárovcov ide dolu kopcom.

Alena sa po rokoch života poslušnej ženičky rozhodla pre zmenu. Rozbehla svoju kariéru v Čechách a dala sa dokopy so šéfredaktorom denníka Q, Robertom Bottom, a celé ju to akosi prevalcovalo. Bezhlavo sa zamilovala a rozhodla sa, že s ním chce prežiť zvyšok života. Charizmatický muž si ju podľa jej slov získal tým, že je rozumný, vecný, pragmatický a presne vie, čo chce. Čiže, presný opak Dušana. Ten sa s odchodom svojej manželky nevedel zmieriť a stále dúfal, že sa k nemu vráti. Keď sa pred časom Alena s Bottom pohádala a prišla sa k Dušanovi vyžalovať, tajne veril, že konečne si začne uvedomovať, čo má doma.

Avšak, nestalo sa tak. Bott pod Aleniným nátlakom urobil s Dušanom do denníka rozhovor, no zachoval sa veľmi nečestne. Hoci bývalý hokejista interview upravil, Robert ho podrazil a zverejnil pôvodnú verziu. Navyše ju upravil tak, že Dušan z rozhovoru vyznieva ako cynik a muž, ktorému na svojej rodine absolútne nezáleží. Alena z neho vyznievala ako domáca puťka, ktorej jedinou ambíciou je starať sa o rodinu a o domácnosť. To ju pochopiteľne naštvalo a Dušanovi prišla domov vyčistiť žalúdok. Rozzúrená a v amoku mu všetko vykričala a uzavrela to tým, že s ním už nikdy nechce hovoriť. Po svojom výstupe si vzala caky-paky a zabuchla za sebou dvere. Podarí sa Dušanovi vysvetliť jej, že všetko je to nedorozumenie a Bottova snaha o pomstu?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život