Pamätáte si sexicu Irenku, ktorá obšťastňovala mužov? Odpadnete, čo bude po novom robiť!

Diváci Nového života si určite veľmi dobre pamätajú zvodnú tmavovlásku Irenku, ktorá sa dlhé roky venovala najstaršiemu remeslu. Zdá sa však, že toto povolanie definitívne zavesí na klinec a presedlá na inú prácu. Akú?

Ešte v prvej sérii obľúbeného seriálu Nový život sa v deji objavila neznáma kráska Irenka. Časom sa zistilo, že tmavovlasá sexica sa živí najstarším remeslom a jej služby v minulosti využíval aj Paľo Cvikla. Nuž, a bola to práve Irenka, ktorá nespratnému telocvikárovi Balážovi uštedrila poriadnu príučku po tom, čo ponížil Gitku. V druhej sérii zas šla obšťastniť Fedora, ktorý bol zničený po rozchode so Stelou. Dvojica si napokon sadla tak, že sa spolu na istý čas zaplietli. Dobám, keď obdarená tmavovláska utierala pánom slzy z tváre, sú však, zdá sa, definitívne preč!

Dušan Molnár ako riaditeľ školy nevedel do učiteľského tímu zohnať človeka, ktorý by gymnazistov vyučoval sexuálnu výchovu. Nikto to skrátka nechcel robiť. Po určitých udalostiach sa mu pri pohľade na Irenku rozsvietilo. Oslovil ju, či by svoju profesiu definitívne nezavesila na klinec a nevenovala sa radšej učeniu. Veselá mladá žena jeho ponuku prijala a stane sa tak členom učiteľského zboru. Keď sa prišla do zborovne kolegom predstaviť, Balážovi i Fedorovi pochopiteľne skysol úsmev na tvári. Boja sa totiž, že by vysvitlo, že sa s ňou zaplietli. Ako to celé dopadne a bude mať Irenka s bohatými skúsenosťami z praxe ako učiteľka medzi žiakmi úspech?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život