Thomas Kamenár ukázal svoju krásnu rodinku: Aha, aké rozkošné detičky má doma!

Sympatický herec a moderátor z Rakúska stvárňuje v seriáli Nový život svojrázneho Evalda. Kým na televíznych obrazovkách mu rodina príliš nevoňala, v súkromí je to presne naopak. Svoju manželku a deti miluje najviac zo všetkého a je to vidieť už na prvý pohľad!

Herec a moderátor Thomas Kamenár je divákom JOJky veľmi dobre známy už niekoľko rokov. V minulosti si ho mnohé diváčky obľúbili v súťaži Páli vám to či ako kuchára a znalca jedla v šou Fajnšmeker. Na istý čas sa zo slovenským obrazoviek stiahol a žil svoj súkromný i profesionálny život v susednom Rakúsku. Minulý rok sa však opäť vrátil na JOJku, keď bol obsadený do úlohy popleteného Rakúšana Evalda v seriáli Nový život.

Kým Evaldovi svadba či založenie rodiny príliš nevoňali, u Thomasa platí presný opak. viac než päť rokov je ženatý so Slovenkou Petrou, s ktorou má synčeka Jakubka a dcérku Emilku. Rodina je pre sympatického herca a moderátora naozaj všetkým. Thomas sa totiž zvykne svojim fanúšikom na sociálnej sieti z času na čas pochváliť aj súkromnými rodinnými fotkami a na tých vidieť, že všetci spolu žiaria šťastím, vzájomnou láskou a porozumením.