Tínedžeri z Nového života budú robiť „zlobu“ aj v tretej sérii: Aha, čo spolu vymyslia!

Okrem hlavných hrdinov si v seriáli Nový život získali množstvo fanúšikov aj tínedžerské postavy, akými sú Lea, Andrej či Dežo. Ich osudy budú pokračovať aj v tretej sérii a už teraz vám môžeme prezradiť, že opäť potrápia nervy a trpezlivosť dospelých postáv!

Popri dejových linkách hlavných hrdinov Lucie, Dušana a Paľa sa v seriáli Nový život už od prvej série rozvíjajú aj osudy študentov trenčianskej strednej školy. Dežo, Andrej, Lea či Danica majú množstvo priaznivcov a tak je jasné, že ich príbehy budú pokračovať aj v tretej sérii. Ostáva nám aj dejová linka v škole. Budeme sledovať osudy našich hrdinov ako sú Tomáš, Lea, Vanesa, Andrej, Dežo a všetci ostatní v škole. Musím povedať, že tieto postavičky sa tiež stali veľmi obľúbenými a žijú si svojim vlastným životom,“ povedala kreatívna producentka Danica Hričová. Tá prezradila, že v nových častiach opäť potrápia trpezlivosť dospelých a čo-to vyparatia.

V tretej sérii sa táto tínedžerská partia vyberie na chatu a garantujeme vám, že sa rozhodne máte na čo tešiť. Môžem prezradiť, že v tretej sérii bude jedna alebo dve časti o tom, že všetci títo tínedžeri sa vyberú spolu na chatu. Čakajú nás rôzne duchárske historky, problémy s alkoholom… Také tie klasiky, čo sa na tých chatoviciach stávajú, takže to považujem za také vydarené diely, kde sa toto bude diať,“ zhodnotila Hričová. Zaujímavosťou pritom je, že väčšina hercov, ktorí stvárňujú postavy stredoškolákov, sú už dospelí ľudia. Nie je to však náhoda, ale zámer tvorcov. „Všimla som si, že niektorí diváci to komentujú, že tínedžerov hrajú dospelí ľudia. Vyberali sme študentov herectva. Ešte stále sú to študenti – na vysokých školách a na konzervatóriu. Je to aj kvôli tomu, že majú nejaké herecké skúsenosti a lepšie sa s takými ľuďmi v tomto časovom tempe pracuje,“ dodala Danica.

Sledujte tretiu sériu Nového života už od 19. januára na JOJke!