Tony Porucha a Mamba Dasha dojali fanúšikov: Ich emotívne vyznanie lásky je ako z filmu!

Sympatický celebritný párik žije bok po boku už niekoľko rokov a okrem iného majú spoločné aj to, že sa živia rovnakým zamestnaním. Pred časom oslávili svoje výročie a pri tejto príležitosti na sociálnej sieti napísali naozaj emotívne vyznania lásky!

Mamba Dasha Šarközyová a Tony Porucha spolu žijú v harmonickom vzťahu už viac než šesť rokov a sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka Manola. Pred časom oslávili svoje výročie a na jeho oslavu sa Mamba prostredníctvom sociálnej siete pochválila spoločnou fotkou s Tonym. Ku krásnemu záberu napísala aj emotívne vyznanie lásky, ktoré je ako vystrihnuté z romantického filmu. Ďakujem ti za 6 najkrajších rokov môjho života. Si stokrát viac jak to, čo som si kedy želala. Moje všetko!,“ napísala temperamentná tmavovláska.

Mamba pritom svojho životného partnera spoznala v pomerne dramatickom období. Ako prednedávnom prezradila na sociálnej sieti, stretla sa s ním v čase, keď mala za sebou veľmi škaredý rozchod. V tom podľa jej slov zažila veľa utrpenia. Celú noc som sama na izbe preplakala a po telefóne konečne ukončila vzťah, ktorý ma tak veľmi ničil,” napísala Mamba na Instagrame. Po roku trápenia som sa pekne rozhodla... Na druhý deň sme mali prvý tréning na točenie klipu – prvý osobný kontakt s Tonym Poruchom,” vysvetlila okolnosti zoznámenia s milovaným partnerom. Obaja si padli do oka a netrvalo dlho a už žili v šťastnom vzťahu, ktorý je harmonický až dodnes. Blahoželáme!