Manželská kríza a hroziaci rozvod zažehnané? Dušan a Alena sa konečne zblížili!

Molnárovci prežívajú už niekoľko mesiacov náročné obdobie. Alenina nevera rozbila ich harmonický vzťah na márne kúsky a tie sa teraz pokúšajú zlepiť dohromady. Hoci to dlho vyzeralo tak, že to ich manželstvo neustojí, zdá sa, že je to konečne na dobrej ceste!

Harmonické manželstvo Aleny a Dušana sa zrútilo ako domček z karát, keď jeho stabilitu narušila jej nevera. Spisovateľka si myslela, že novinár Robert Bott je pre ňu to pravé a na oltár tohto romániku bola ochotná položiť svoje dlhoročné manželstvo. Našťastie, pomerne rýchlo pochopila, že Bott je zákerný podrazák. Dala mu kopačky a rozhodla sa, že sa znovu vráti k Dušanovi. Ten svoju manželku síce stále miloval, ne nebol si istý, či jej tento poklesok dokáže odpustiť. Pri Luciinom pôrode na lúke vo finále druhej série si však uvedomili, že patria k sebe a dali sa zas dokopy. Hoci sa aj intímne zblížili a vyzeralo to ideálne, každodenná realita ich tak trochu prefackala.

Keď sa Alena opäť nasťahovala do domu a u Dušana sa domáhala, aby si plnil „manželské povinnosti“, ukázalo sa, že to s tým návratom nebude také jednoduché. Navyše, situácii rozhodne nepomohla ani séria bulvárnych článkov v Trenčianskom hlase, ktoré spískali ohrdnutí Žamboch a Bott. Na titulku vycapili polonahé Alenine fotky z Robovho súkromného archívu a hneď bol oheň na streche. Dušan si však po čase uvedomí, že jeho kamarát Paľo Cvikla mal naozaj pravdu. Vravel mu, že ak chce, aby ich oživené manželstvo fungovalo, musí na všetko zabudnúť a začať naozaj odznova. Bývalý hokejista si to zrejme uvedomil a tak sa s Alenou po dlhom čase konečne opäť zblížili. Žeby to bolo znamenie, že ich manželská kríza a hroziaci rozvod sú už definitívne zažehnané?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život