Romana Dang Van ukázala tehotenské bruško: Aha, ako sa budúca mamina krásne zaguľacuje!

Sympatická herečka sa v polovici januára fanúšikom pochválila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Predstaviteľka stredoškoláčky Danice zo seriálu Nový život sa pomaličky zaguľacuje a treba povedať, že tehotenstvo jej nesmierne pristane!

Herečka Romana Dang Van je divákom JOJky známa najmä z obľúbeného seriálu Nový život, v ktorom stvárňuje gymnazistku Danicu. Hoci na televíznych obrazovkách hrá tínedžerku, v skutočnosti má 29 rokov a pracovné povinnosti onedlho vymení za tie mamičkovské. Tmavovláska sa totiž v polovici januára na sociálnej sieti pochválila tou najkrajšou novinkou, akú žena môže mať. „Budeme traja,“ napísala Romana k fotke, na ktorej pózuje so svojím snúbencom Braňom držiac detské ponožky. V reportáži pre Top Star prezradila, že so životným partnerom bábätko plánovali už dávnejšie, no mali obavy kvôli pandémii. Už prišiel ten rok, že mám 29 a už by sa patrilo aj sa posunúť v živote niekam inam. Potom prišla korona a ani sme nevedeli, či je na to vhodný čas. Ale po tom polroku sme si povedali, že čo už. S koronou tu budeme žiť, tak poďme do toho,“ zhodnotila predstaviteľka seriálovej Danice.

Že sa im pošťastilo a ich sen o dieťatku sa im splnil, zistila veľmi jednoducho – prestali jej chutiť obľúbené raňajky. „Zistila som to tak, že ja každé ráno raňajkujem Pribináček s banánom a zrazu sa mi zdal nejaký pokazený. Tak som si hneď spravila test a prišlo to,“ zaspomínala si. Herečka pôsobiaca v divadle Nová scéna tiež prezradila, aké pohlavie bude mať jej bábätko. Pozeráme dievčenské vecičky, takže budeme mať babinec. Meno ale nevieme vybrať. Máme nejakých päť – šesť mien a stále sa motáme. Každý deň sa inak zobudíme,“ dodala so smiechom. Budúcim rodičom srdečne blahoželáme!

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!