Dežo po prvý raz ukáže svoju novú frajerku: Fíha, pozrite, aká kočka si získala jeho srdce!

Partia tínedžerov zo seriálu Nový život je medzi divákmi veľmi obľúbená a práve najnovšie časti prinesú množstvo príbehov z ich životov. Gymnazisti sa totiž spoločne vybrali na chatu a tam zažijú množstvo zaujímavých dobrodružstiev!

Tínedžeri zo seriálu Nový život sa v štvrtkovej epizóde spoločne vybrali na chatu. Tú pre nich zariadili Alena a Dušan Molnárovci, keďže chceli mať dom na pár dní len sami pre seba. Mali v pláne pracovať na svojom udobrovaní a užiť si trochu súkromia bez syna Tomáša. On s ich nápadom okamžite súhlasil a tak spolu s Vanesou poskladali zaujímavú partia, ktorá sa pobalila a vydala sa za dobrodružstvami. Po dlhšom prehováraní sa k nim pridala aj Lea, čo k účasti na výlete prehovorilo aj Števa.

Spočiatku sa teda zdalo, že všetci okrem Deža budú na chate popárikovaní. Tomáš a Vanesa, Andrej a Danica, Martina a Žamboch, Lea a Števo. Len „problémový“ septimán by bol ako samostatná jednotka. No v dnešnej časti sa ukáže, že to tak podľa všetkého nebude. Dežo totiž na chatu privedie mladú a krásnu dievčinu s prezývkou Beba. Keďže nikto netušil, že s niekým niečo „rieši“, bude to pre všetkých tak trochu prekvapenie. A vzhľadom na to, že s Dežom boli vždy problémy, bude určite zaujímavé sledovať, ako ho zmení láska a zamilovanosť.

Nový život - Dežo a Beba Zdroj: TV JOJ
Nový život - Dežo a Beba Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život