Tínedžeri z Nového života si užívajú na chate: Aha, ako sa bez rodičov vybláznili!

Partia gymnazistov z obľúbeného seriálu Nový život sa spoločne vybrala na chatu, kde zažije množstvo zaujímavých dobrodružstiev. Pozrite sa s nami na to, ako si dosýtosti užívali čas strávený bez prítomnosti dospelých osôb!

Tínedžeri zo seriálu Nový život sa ešte minulý týždeň spoločne vybrali na chatu. O toto dobrodružstvo sa im postarali manželia Alena a Dušan Molnárovci, ktorí si aspoň na krátky čas chceli užiť dom sami pre seba. Ich syn Tomáš bol z tohto nápadu nadšený a spolu s Vanesou dali dokopy veľkú partiu. Keďže sa im napokon podarilo prehovoriť aj Števa a Leu, ktorí už mali osemnásť, vedeli, že na chatovačke nebude chýbať ani alkohol. Gymnazistov teda čakajú prvé skúsenosti s potuženým stavom, prvé zbližovania s partnermi, ale aj prvé problémy s tým súvisiace.

Koniec koncov, už v utorkovej časti sa mladučká Martina po prvý raz opila a skončila v nie veľmi dobrom stave. „Čakajú nás rôzne duchárske historky, problémy s alkoholom… Také tie klasiky, čo sa na tých chatoviciach stávajú, takže to považujem za také vydarené diely, kde sa toto bude diať,“ zhodnotila kreatívna producentka Danica Hričová. Na nakrúcaní týchto obrazov panovala skvelá atmosféra a herci si to naplno užívali tak, akoby boli naozaj na chate. Svedčia o tom aj fotky, ktoré na pľaci vznikli. Pozrite si ich v priloženej galérii!

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život