Dežova frajerka z Nového života nie je žiadna tínedžerka: Čože, ona už má naozaj dieťa?

V najnovších častiach obľúbeného seriálu Nový život sa divákom predstavila nová postava. Je ňou tínedžerka Beba, ktorú ako svoju frajerku na chate predstavil problémový Dežo. Stvárňuje ju herečka Viktória Valúchová a nielenže už dávno nie je tínedžerka, ale je už dokonca aj maminou!

Dežova frajerka Beba je v seriáli Nový život úplne novou postavou, ktorú sme spoznali až na chate, kam sa tínedžeri vybrali. Zahrala si ju herečka Viktória Valúchová, ktorá je v skutočnosti dospelou ženou. Dvadsaťpäťročná kráska je navyše už takmer tri roky milujúcou maminou dcérky Margarétky, ktorú má s hereckým kolegom Samom Spišákom.

Keďže však sama vyzerá ako dievčatko, rola tínedžerky jej sadla ako uliata. „Seriál Nový život som poznala a veľmi som sa osloveniu potešila, najmä preto, že som mala hrať s kamarátmi, ktorých poznám z vysokej školy. Bolo to veľmi príjemné stretnúť týchto ľudí po dlhšom čase. A to, že mi ponúkli hrať postavu stredoškoláčky ma neprekvapilo. Viem, že vyzerám veľmi mlado a málokto by mi tipoval môj ozajstný vek,“ vysvetlila Viktória. Odskočiť si od mamičkovských povinností na pľac jej nerobilo žiadny problém a to najmä preto, lebo malá Margarétka je podľa nej absolútne bezproblémová. Práve kvôli tomu som si občas mohla dovoliť odskočiť na pľac, mala som to ako takú psychohygienu,“ skonštatovala Valúchová.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!