Náhoda či zámer tvorcov? Odpadnete, čím sa živí otec Lucie Hurajovej z Nového života!

V obľúbenom seriáli Nový život stvárňuje jednu z hlavných postáv aj úspešná herečka Lucia Hurajová. V úlohe ortopédky Darinky je naozaj presvedčivá a podľa všetkého je jasné, že inšpiráciu na túto postavu naozaj mala kde čerpať!

Od prvej série je súčasťou obľúbeného seriálu Nový život aj ortopédka Darinka. Mierne hysterická ženská, ktorá túžila nájsť toho pravého muža a neostať na ocot, napokon zakotvila v náručí boxera Loha. Hoci spočiatku jej nebolo veľmi pochuti, že nepatrí medzi najmúdrejších, časom zmenila názor. Uvedomila si, že absolvovanie vysokej školy nie je kľúčom k spokojnému partnerskému vzťahu či šťastnému životu. Svojráznu ortopédku stvárňuje talentovaná herečka Lucia Hurajová, ktorá v Inkognite prezradila, že medicínske prostredie jej rozhodne nie je vzdialené. „K postave doktorky mám veľmi blízko, pretože môj otec je ortopéd. Takže, keď som vlastne dostala rolu ortopédky, bolo mi to veľmi smiešne. Nehovorím, že ma celý život nútili stať sa lekárkou, ale určite by to rodičov potešilo. Vzhľadom na to, že som sa ňou nestala, som im splnila tento sen aspoň tým, že som sa stala doktorkou teatrológie. A neskôr som dostala rolu ortopédky,“ povedala tmavovláska.

Jedným dychom prezradila, že sa pred nakrúcaním niektorých scén dokonca so svojím otcom radila, aby pôsobila čo najvierohodnejšie. On ako skúsený ortopéd však jej prosby vzal doslovne.Bolo to veľmi vtipné, lebo boli chvíle, keď som potrebovala vyšetrovať a volala som svojmu otcovi, ktorý nechápal, že v tej televízii to ide naozaj rýchlo, medzi dvomi obrazmi. Pýtala som sa ho, keď je zlomenina alebo podozrenie na zlomeninu, ako mám s pacientom manipulovať, čo mám dať do infúzie. A on mi začal diktovať veľmi konkrétne: Tak si píš – 2 mg toho a toho. A ja, že preboha, oci, ja to nepotrebujem až tak detailne. Ale on neprestal, až kým mi nedodiktoval, čo presne do tej infúzie mám dať,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!