Ako cez kopirák! Barbora Švidraňová ukázala svojho brata: Wau, akoby jej z oka vypadol!

Sympatická herečka a speváčka je v slovenskom šoubiznise veľmi dobre známa pre svoj veľký talent a dychberúcu krásu. Málokto však vie, že má mladšieho brata, ktorý je nemenej nadaný a staršej sestre akoby z oka vypadol!

Barbora Švidraňová patrí medzi najatraktívnejšie a najúspešnejšie slovenské herečky. Diváci JOJky si ju obľúbili, napríklad, ako učiteľku slovenčiny Helenku Medveckú v seriáli Nový život, ktorú stvárňuje fantasticky. Sexi ryšavka sa však dlhé roky venuje aj spevu a na tomto poli je rovnako úspešná ako pred kamerami. Málokto však vie, že mamina dvojročného synčeka Gabriela má mladšieho brata, ktorý je rovnako talentovaný, ako jeho staršia sestra.

Barborin brat Šimon oslávil pred pár dňami narodeniny a pri tejto príležitosti mu zagratulovala aj prostredníctvom sociálnej siete. Všetko najlepšie k narodeninám, braček! Si nielen skvelý muzikant, band boss, strýko, ale aj môj najlepší priateľ a jeden z najdôležitejších ľudí v mojom živote. Som hrdá, aký MUŽ z teba rastie! Buď zdravý a šťastný! Si frajeris!,“ napísala Švidraňová k fotkám, na ktorých pózuje so svojim bratom. Tieto snímky vyvolali medzi jej fanúšikmi obrovskú vlnu reakcií, pretože sympatický gitarista akoby jej z oka vypadol. Podoba súrodencov je priam neuveriteľná a sú doslova ako cez kopirák. Nuž, spoločné gény rozhodne nezaprú, čo poviete?

Sledujte obľúbený seriál Nový život aj s Barborou Švidraňovou každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!