Vymení moderovanie za herectvo? Martin Chynoranský sa objaví v obľúbenom seriáli!

Šťastný otec niekoľkomesačného synčeka Maťka je známy predovšetkým ako televízny a rozhlasový moderátor. Inklinuje však aj k herectvu a tak má za sebou niekoľko zaujímavých postáv. Najnovšie si zahrá aj v seriáli Nový život!

Martin Chynoranský je divákom JOJky známy predovšetkým ako moderátor relácie Miláčikovo, no popri televíznych obrazovkách sa venuje najmä moderovaniu v rádiu. Okrem moderovania ho to už dlhší čas ťahá aj k herectvu a má za sebou niekoľko menších či väčších úloh. Najnovšie sa divákom JOJky predstaví v obľúbenom seriáli Nový život. Zahrá si v ňom postavu, ktorá je na míle vzdialená od jeho súkromného i profesijného života. „Budem hrať, ja to nazvem, takého tupého väzňa. Objaví sa tam postava väzňa, ktorý je špecialista na jednu činnosť, ktorú keď ľudia robia, dostanú sa do väzenia. Uvidíme, či sa napraví, ale páčilo sa mi to, lebo väzňa som ešte nehral,“ povedal v reportáži pre Top Star.

​Na hraní sa mu páči najmä to, že sa na istý čas môže stať niekým úplne iným. „To je na tom herectve super, aj keď ja som neherec, že môžeš byť hocikto. Už som hral záchranára, rôzne krivé charaktery a teraz to bude jednoduchší väzeň,“ zhodnotil so smiechom. Zaujímavosťou však je, že v Novom živote si okrem Chyna zahral aj ďalší člen jeho rodiny – jeho rozkošný synček Maťko. Nuž, gény mal rozhodne po kom zdediť, čo poviete?

Syn Martina Chynoranského Zdroj: TV JOJ, archív M.CH.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!