V seriáli Nový život sa objaví známa sexica: Aha, ako hneď vytasí napumpovaný dekolt!

Dej obľúbeného seriálu Nový život z času na čas ozvláštni nejaká nová postava, ktorá rozvíri životy našich hlavných hrdinov. Stane sa tak aj v najnovšej časti, v ktorej sa objaví známa prsatica

Horúcou témou v uplynulej časti Nového života boli Luciine prsia. Mama rozkošnej Paulínky začala mať obavy, že pod vplyvom dojčenia sa jej prednosti zmenia, pretože ich vždy považovala za svoju devízu. Trápilo ju, že jej ovisnú, zmenšia sa a Paľa už nebude priťahovať. Vanda jej prezieravo poradila, aby začala uvažovať nad plastickou operáciou. Ryšavku tento nápad veľmi zaujal a o svojom pláne poinformovala aj samotného Cviklu. Ten z predstavy, že jeho životná partnerka bude mať silikóny, nebol príliš nadšený. Vedel však, že ju tak ľahko nepresvedčí.

Keď sa však vo firme Nový život zastavila ich stará známa, blonďavá basketbalistka, a zbadal jej obrovské umelé prsia, okamžite mu skrsol nápad. Kamošku presvedčil, aby Lucii nenápadne vysvetlila, čo všetko obnáša mať silikónové prsia a dúfal, že to ryšavku odradí. Bývalú basketbalistku s napumpovaným dekoltom si zahrala známa sexica Zuzanita, ktorú diváci JOJky veľmi dobre poznajú zo šou Take me out či z Nákupných maniačok. Keďže sa pýši vylepšeným poprsím, bola na túto úlohu maximálne vhodná. Ako jej to šlo v úlohe herečky a či jej postava odhovorí Luciu od operácie uvidíte už dnes večer!

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!